cs:news:2017

Archiv novinek roku 2017

Nový člen federace eduID.cz - NFA

13.11.2017

Národní filmový archiv úspěšně dokončil registraci metadat Identity Providera a stal se plnohodnotným členem eduID.cz.

Seminář Univerzitní identity 2017

25.10.2017

Již zítra proběhne letošní seminář Univerzitní identity. Kapacita semináře je naplněna, ale na stránce s programem semináře můžete sledovat živý přenos: https://www.cesnet.cz/sdruzeni/akce/univerzitni-identity-2017/

Nový člen federace eduID.cz - Ústav archeologické a památkové péče Brno

25.10.2017

Ústav archeologické a památkové péče Brno úspěšně dokončil registraci metadat Identity Providera a stal se plnohodnotným členem eduID.cz s registrací v interfederaci eduGAIN.

Nový člen federace eduID.cz - Knihovna Jana Drdy Příbram

20.10.2017

Knihovna Jana Drdy úspěšně dokončil registraci metadat Identity Providera a stal se plnohodnotným členem eduID.cz s registrací v interfederaci eduGAIN.

Noví členové federace eduID.cz - Knihovna Petra Bezruče v Opavě a Městská knihovna Chodov

15.8.2017

Knihovna Petra Bezruče v Opavě a Městská knihovna Chodov úspěšně dokončili registraci metadat Identity Providera a stali se plnohodnotnými členy eduID.cz s registrací v interfederaci eduGAIN.

Update metadat u ProQuest

15.8.2017

ProQuest provedli update metadat u Service Providera platformy Central. Aktuální metadata Service Providera ProQuest Central jsou pro členy eduID.cz nově dostupné prostřednictím eduGAIN.

Nový člen federace eduID.cz - mojeID

19. 5. 2017

Poskytovatel identit mojeID provozovaný sdružením CZ.NIC se stal plnohodnotným členem české akademické federace identit eduID.cz.

Nový člen federace eduID.cz - Univerzita Obrany

4.5.2017

Univerzita Obrany úspěšně dokončila registraci metadat Identity Providera a stal se plnohodnotným členem eduID.cz s registrací v interfederaci eduGAIN.

Federativní autentizace u De Gruyter

26.4.2017

Členové eduID.cz mají k dispozici federativní autentizaci, institucionálního přihlášení u De Gruyter. Pro nastavení institucionálního přihlášení je nutná registrace Identity Providera v eduGAIN. Návod k nastavení je vystaven. Otestování proběhlo úspěšně na Univerzitě Karlově.

WAYFless URL k Web Of Science pro pracovníky Ústavu fyziky a plazmatu AV ČR

18.4.2017

Knihovna Ústavu fyziky a plazmatu AV ČR doplnila do přehledu elektronických informačních zdrojů WAYFless URL pro Web Of Science. Zaměstnanci ústavu díky tomu mají pohodlný přístup k WOS z práce, z domova i na cestách na jedno kliknutí na stránce knihovny.

Nový člen federace eduID.cz - Nemocnice Třebíč

13.4.2017

Nemocnice Třebíč úspěšně dokončila registraci metadat Identity Providera a stal se plnohodnotným členem eduID.cz s registrací v interfederaci eduGAIN.

Federativní autentizace u InCites

10.4.2017

Členové eduID.cz mají k dispozici federativní autentizaci, institucionálního přihlášení u InCites. Pro nastavení institucionálního přihlášení je nutná registrace Identity Providera v eduGAIN. Návod k nastavení je vystaven. Otestování proběhlo úspěšně na Univerzitě Karlově, Českém vysokém učení technickém a v Knihovně Akademie věd ČR.

Nový člen federace eduID.cz - ÚSMH AV ČR

31.3.2017

Ústav struktury a mechaniky hornin AV ČR úspěšně dokončil registraci metadat Identity Providera a stal se plnohodnotným členem eduID.cz s registrací v interfederaci eduGAIN.

Nový člen federace eduID.cz - MK Přerov

7.2.2017

Městská knihovna v Přerově úspěšně dokončila registraci metadat Identity Providera a stal se plnohodnotným členem eduID.cz s registrací v interfederaci eduGAIN.

Poslední úprava:: 2019/12/16 10:38